Връщане на всички броения в текущата група на 0: избери „Нулирай всички стойности“ от менюто „…“ в изглед мрежа или списък.
Изтриване на всички броячи и групи: отвори „Настройки“ → „Нулиране на данните“.
* Нито едно от двете действия не може да бъде отменено.