Съжаляваме — с възстановяване на покупката Премиум се връща без допълнителни разходи.
Докосни „Възстанови (за предишни купувачи)“ на екрана Премиум. Ако покупката е направена със същия Apple ID, предимствата ще бъдат възстановени. Това важи за доживотния план, както и за месечния и годишния план, докато са още активни.
В редки случаи може да не сработи веднага — опитай отново или се свържи с нас през приложението с подробности.