Ho sentim: de moment no s’admet la transferència de dades (còpia de seguretat / migració).
Els recomptes es guarden només al teu dispositiu i, si suprimeixes l’app, també se suprimeixen les dades. Ves amb compte quan canviïs de telèfon o suprimeixis l’app.