Tællere administreres i grupper. Tryk på knappen øverst til venstre for at gå tilbage til gruppelisten.
Tilføj en gruppe: tryk på “+” i gruppelisten, indtast et navn, og tryk på “Opret”.
Omdøb, dupliker eller slet: hold fingeren på en gruppe, og vælg en mulighed.
* Sletter du en gruppe, slettes alle tællere i den også.