Nykyisen ryhmän kaikkien lukemien nollaus: valitse ruudukko- tai luettelonäkymän ”…”-valikosta ”Nollaa kaikki lukemat”.
Kaikkien laskureiden ja ryhmien poistaminen: siirry kohtaan ”Asetukset” → ”Nollaa tiedot”.
* Kumpaakaan toimintoa ei voi kumota.
Nykyisen ryhmän kaikkien lukemien nollaus: valitse ruudukko- tai luettelonäkymän ”…”-valikosta ”Nollaa kaikki lukemat”.
Kaikkien laskureiden ja ryhmien poistaminen: siirry kohtaan ”Asetukset” → ”Nollaa tiedot”.
* Kumpaakaan toimintoa ei voi kumota.