Vraćanje svih brojeva trenutačne grupe na 0: odaberi „Resetiraj sve brojeve” iz izbornika „…” u prikazu mreže ili popisa.
Brisanje svih brojača i grupa: otvori „Postavke” → „Resetiraj podatke”.
* Nijedna se radnja ne može poništiti.
Vraćanje svih brojeva trenutačne grupe na 0: odaberi „Resetiraj sve brojeve” iz izbornika „…” u prikazu mreže ili popisa.
Brisanje svih brojača i grupa: otvori „Postavke” → „Resetiraj podatke”.
* Nijedna se radnja ne može poništiti.