Az aktuális csoport összes számlálójának nullázása: válaszd a „…” menü „Összes számláló nullázása” pontját Rács vagy Lista nézetben.
Az összes számláló és csoport törlése: nyisd meg a „Beállítások” → „Adatok visszaállítása” menüpontot.
* Egyik művelet sem vonható vissza.