Nullstille alle tellinger i gjeldende gruppe: velg «Nullstill alle tellinger» i «…»-menyen i rutenett- eller listevisningen.
Slette alle tellere og grupper: gå til «Innstillinger» → «Nullstill data».
* Ingen av handlingene kan angres.
Nullstille alle tellinger i gjeldende gruppe: velg «Nullstill alle tellinger» i «…»-menyen i rutenett- eller listevisningen.
Slette alle tellere og grupper: gå til «Innstillinger» → «Nullstill data».
* Ingen av handlingene kan angres.