Zerowanie wszystkich liczników w bieżącej grupie: wybierz „Resetuj wszystkie liczniki” z menu „…” w widoku Siatka lub Lista.
Usunięcie wszystkich liczników i grup: otwórz „Ustawienia” → „Resetowanie danych”.
* Żadnej z tych operacji nie można cofnąć.