Readucerea la 0 a tuturor numărătorilor din grupul curent: alegeți “Resetați toate numărătorile” din meniul “…” în vizualizarea Grilă sau Listă.
Ștergerea tuturor contoarelor și grupurilor: accesați “Configurări” → “Resetare date”.
* Niciuna dintre aceste acțiuni nu poate fi anulată.