Враћање свих бројева тренутне групе на 0: изабери „Ресетуј све бројеве” из менија „…” у приказу мреже или листе.
Брисање свих бројача и група: отвори „Подешавања” → „Ресетуј податке”.
* Ниједна радња не може да се опозове.
Враћање свих бројева тренутне групе на 0: изабери „Ресетуј све бројеве” из менија „…” у приказу мреже или листе.
Брисање свих бројача и група: отвори „Подешавања” → „Ресетуј податке”.
* Ниједна радња не може да се опозове.