Üzgünüz — satın almayı geri yüklemek Premium’u ek ücret olmadan geri getirir.
Premium ekranındaki “Geri Yükle (daha önce satın alanlar için)” seçeneğine dokun. Satın alma aynı Apple ID ile yapıldıysa ayrıcalıkların geri gelir. Bu, Ömür boyu plan için ve hâlâ etkin oldukları sürece Aylık ile Yıllık planlar için de geçerlidir.
Nadiren hemen işe yaramayabilir — lütfen tekrar dene veya ayrıntılarla birlikte uygulama üzerinden bize ulaş.