Ho sentim: de vegades pot passar per un problema temporal dels servidors d’Apple.
Reinicia l’iPhone i torna a obrir l’app. Si el Premium encara no s’aplica, toca “Restaura (per a compradors anteriors)” a la pantalla Premium. Sempre que facis servir el mateix compte Apple, no se’t cobrarà mai dues vegades.
Si així i tot no es resol, contacta amb nosaltres des de l’app amb els detalls. Disculpa les molèsties.