Els plans mensual i anual es renoven automàticament si no els cancel·les. Per cancel·lar-los:
1. Obre l’app Configuració de l’iPhone
2. Toca el teu nom (compte Apple) a la part superior
3. Toca “Subscripcions”
4. Selecciona “Simple Counter” i toca “Cancel·la la subscripció”
* Si cancel·les durant el període de prova gratuïta del pla anual, no se’t cobrarà res.
* El pla vitalici no es renova automàticament, així que no cal cancel·lar res.