Měsíční a roční plán se obnovují automaticky, dokud je nezrušíte. Postup zrušení:
1. Na iPhonu otevřete aplikaci Nastavení
2. Nahoře klepněte na své jméno (Apple ID)
3. Klepněte na „Předplatná“
4. Vyberte „Jednoduché počítadlo“ a klepněte na „Zrušit předplatné“
* Pokud roční plán zrušíte během bezplatné zkušební doby, nebude vám nic účtováno.
* Doživotní plán se automaticky neobnovuje, takže není co rušit.