Omlouváme se — obnovením nákupu získáte Premium zpět bez dalších poplatků.
Klepněte na obrazovce Premium na „Obnovit (pro dřívější kupující)“. Pokud byl nákup proveden se stejným Apple ID, výhody se obnoví. Funguje to u doživotního plánu a také u měsíčního a ročního plánu, dokud jsou aktivní.
Ve vzácných případech to nemusí zafungovat hned — zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte přes aplikaci a popište podrobnosti.