Vi beklager – det kan i sjældne tilfælde ske på grund af et midlertidigt problem med Apples servere.
Genstart din iPhone, og åbn appen igen. Hvis Premium stadig ikke er aktiv, skal du trykke på “Gendan (for tidligere købere)” på Premium-skærmen. Så længe du bruger det samme Apple-id, bliver du aldrig opkrævet to gange.
Hjælper det stadig ikke, så kontakt os via appen med detaljerne. Vi beklager ulejligheden.