Vi beklager – ved at gendanne dit køb får du Premium tilbage uden ekstra omkostninger.
Tryk på “Gendan (for tidligere købere)” på Premium-skærmen. Blev købet foretaget med det samme Apple-id, gendannes dine fordele. Det virker for livstidsplanen og også for den månedlige og årlige plan, så længe de stadig er aktive.
I sjældne tilfælde virker det ikke med det samme – prøv igen, eller kontakt os via appen med detaljerne.