Pahoittelut – näin voi joskus käydä Applen palvelimien tilapäisen ongelman vuoksi.
Käynnistä iPhone uudelleen ja avaa appi uudestaan. Jos Premium ei vieläkään ole käytössä, napauta Premium-näytössä ”Palauta (aiemmin ostaneille)”. Kun käytät samaa Apple ID:tä, sinulta ei koskaan veloiteta kahdesti.
Jos tämäkään ei auta, ota meihin yhteyttä apin kautta ja kerro tilanteesta tarkemmin. Pahoittelemme vaivaa.