Kuukausi- ja vuositilaus uusiutuvat automaattisesti, ellet peruuta niitä. Näin peruutat:
1. Avaa iPhonen ”Asetukset”-appi
2. Napauta nimeäsi (Apple ID) ylhäällä
3. Napauta ”Tilaukset”
4. Valitse ”Simple Counter” ja napauta ”Peruuta tilaus”
* Jos peruutat vuositilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, sinulta ei veloiteta mitään.
* Kertaosto ei uusiudu automaattisesti, joten sitä ei tarvitse peruuttaa.