Sajnáljuk — a vásárlás visszaállításával a Prémium külön költség nélkül visszakapható.
Koppints a Prémium képernyőn a „Visszaállítás (korábbi vásárlóknak)” elemre. Ha a vásárlás ugyanazzal az Apple ID-val történt, az előnyök visszaállnak. Ez érvényes az Örökös csomagra, valamint a Havi és az Éves csomagra is, amíg még aktívak.
Ritkán előfordulhat, hogy nem sikerül azonnal — próbáld újra, vagy írj nekünk az appon keresztül a részletekkel.