Pelan Bulanan dan Tahunan diperbaharui secara automatik melainkan anda membatalkannya. Untuk membatalkan:
1. Buka app “Seting” pada iPhone anda
2. Ketik nama anda (Apple ID) di bahagian atas
3. Ketik “Langganan”
4. Pilih “Pembilang Ringkas” dan ketik “Batalkan Langganan”
* Jika anda membatalkan semasa tempoh percubaan percuma pelan Tahunan, anda tidak akan dikenakan bayaran.
* Pelan Seumur hidup tidak diperbaharui secara automatik, jadi tiada apa-apa yang perlu dibatalkan.