Vi beklager – dette kan av og til skje på grunn av et midlertidig problem med Apples servere.
Start iPhone på nytt og åpne appen igjen. Hvis Premium fortsatt ikke er aktivt, trykker du på «Gjenopprett (for tidligere kjøpere)» på Premium-skjermen. Så lenge du bruker samme Apple-ID, blir du aldri belastet to ganger.
Hjelper det fortsatt ikke, kontakt oss via appen med detaljene. Vi beklager ulempen.