Vi beklager – ved å gjenopprette kjøpet får du Premium tilbake uten ekstra kostnad.
Trykk på «Gjenopprett (for tidligere kjøpere)» på Premium-skjermen. Ble kjøpet gjort med samme Apple-ID, gjenopprettes fordelene dine. Dette fungerer for livstidsplanen, og også for den månedlige og årlige planen så lenge de fortsatt er aktive.
I sjeldne tilfeller fungerer det ikke med en gang – prøv igjen, eller kontakt oss via appen med detaljene.