Λυπούμαστε — αυτό μπορεί περιστασιακά να συμβεί λόγω προσωρινού προβλήματος με τους διακομιστές της Apple.
Επανεκκίνησε το iPhone σου και άνοιξε ξανά την εφαρμογή. Αν το Premium εξακολουθεί να μην ισχύει, άγγιξε την «Επαναφορά (για όσους έχουν ήδη αγοράσει)» στην οθόνη Premium. Εφόσον χρησιμοποιείς το ίδιο Apple ID, δεν πρόκειται ποτέ να χρεωθείς δύο φορές.
Αν ούτε αυτό το διορθώσει, επικοινώνησε μαζί μας μέσα από την εφαρμογή με τις λεπτομέρειες. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.