Λυπούμαστε — με την επαναφορά της αγοράς το Premium επανέρχεται χωρίς επιπλέον κόστος.
Άγγιξε την «Επαναφορά (για όσους έχουν ήδη αγοράσει)» στην οθόνη Premium. Αν η αγορά έγινε με το ίδιο Apple ID, τα προνόμιά σου θα επανέλθουν. Αυτό ισχύει για το Εφάπαξ πλάνο, καθώς και για το Μηνιαίο και το Ετήσιο όσο είναι ακόμη ενεργά.
Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να μην λειτουργήσει αμέσως — δοκίμασε ξανά ή επικοινώνησε μαζί μας μέσα από την εφαρμογή με τις λεπτομέρειες.