Το Μηνιαίο και το Ετήσιο πλάνο ανανεώνονται αυτόματα αν δεν τα ακυρώσεις. Για να ακυρώσεις:
1. Άνοιξε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις» στο iPhone σου
2. Άγγιξε το όνομά σου (Apple ID) στο πάνω μέρος
3. Άγγιξε «Συνδρομές»
4. Επίλεξε «Simple Counter» και άγγιξε «Ακύρωση συνδρομής»
* Αν ακυρώσεις κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής του Ετήσιου πλάνου, δεν θα χρεωθείς.
* Το Εφάπαξ πλάνο δεν ανανεώνεται αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται ακύρωση.