Ne pare rău: acest lucru se poate întâmpla ocazional din cauza unei probleme temporare a serverelor Apple.
Reporniți iPhone-ul și deschideți din nou aplicația. Dacă Premium tot nu este aplicat, atingeți “Restaurați (pentru cumpărătorii anteriori)” pe ecranul Premium. Atât timp cât folosiți același cont Apple, nu vi se va percepe niciodată plata de două ori.
Dacă problema persistă, contactați-ne din aplicație cu detaliile. Ne cerem scuze pentru neplăceri.