Ne pare rău: restaurarea achiziției va readuce Premium fără costuri suplimentare.
Atingeți “Restaurați (pentru cumpărătorii anteriori)” pe ecranul Premium. Dacă achiziția a fost făcută cu același cont Apple, avantajele vor fi restaurate. Funcționează pentru planul pe viață, precum și pentru planurile lunar și anual cât timp sunt active.
În cazuri rare, este posibil să nu funcționeze imediat: încercați din nou sau contactați-ne din aplicație cu detaliile.