Planurile lunar și anual se reînnoiesc automat dacă nu le anulați. Pentru a anula:
1. Deschideți aplicația Configurări pe iPhone
2. Atingeți numele dvs. (contul Apple) din partea de sus
3. Atingeți “Abonamente”
4. Selectați “Simple Counter” și atingeți “Anulați abonamentul”
* Dacă anulați în perioada de probă gratuită a planului anual, nu vi se va percepe nimic.
* Planul pe viață nu se reînnoiește automat, deci nu este nimic de anulat.